Baumsoul boka massage 

Vision

Mitt stora intresse för personlig utveckling och mänskliga beteenden har motiverat mig att läsa kurser i själslig intelligens o. inre transformation; samt vidareutbilda mig inom KBT/ACT coaching. Min längtan efter ett lugnare livstempo och en förändring i livet hjälpte mig att sätta nya livsmål; för att leva ett mer balanserat liv på mina egna villkor. Det är min strävan att ge denna upplevelse till andra för att öka allas välmående.
Mission

Hållbarhet för
själ och kropp

En genuin mission från hjärtat

Aldrig förr har det varit så viktigt att ta hand om sig själv och att investera tid i sin kropp och själ. Världen går snabbare än någonsin och det vi behöver mer av är att hitta pauser och tid för återhämtning och lugn. Detta är vad jag lever för att skapa.

KBT/ACT COACH

Vi människor längtar efter ett meningsfullt liv. Ibland kan vi fastna i tankar och problem som inte går över av sig själv. När vi ältar och grubblar utan att finna svar, kan det vara befriande att sätta ord på sina tankar. Det är så vi arbetar oss fram till insikt, klarhet och acceptans.

Certifikat

Fokusområden inom KBT/ACT-coaching är invanda och inlärda beteenden, mönster och känslor. Coachen använder sig av kärnfulla frågor för att under samtalet tillsammans med klienten skapa nya synsätt, vanor och andra tankebanor.

Kompass

Min inre kompass är att hjälpa andra människor till ett bättre inre liv och en harmonisk själ. Det finns inget bättre än att se en människa läka.